YANGIN KAPISI İMALATI VE ÜRETİMİ HAKKINDA

01:53
Yangın Kapısı İmalatı konusunda dikkat edilmesi gereken bir takım işlemler vardır. İstanbul'da üretilen yangın kapıları hakkında gerekli bilgiler nelerdir? Yangın Kapısı Üretimi ve imalatı 

Yangın kapısı imalatında en ehemmiyetli unsur idaremeliklerde belirtilmiş olan standartların yerine getirilmesidir. Bu mevzuda Türk Standartları Enstitüsü idaremelikleri baz alınmalıdır. Özellikle yangın kapısı imalatı yapan şirketlerin bu standartları yerine getirmeleri olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Sektörde çok rakamda işletme bulunduğunu ve bu şirketlerden kimilerinin standart dışı imalat yaptıklarını da ifade etmemiz gerekiyor. Niteliksiz ve sertifikasız yangın kapısı imalatı yapan bu cins şirketlerden her zaman için uzak durulmalıdır.

Yangın Kapısı - Yangın Kapısı Maliyetleri - Ucuz Yangın Kapısı - Yangın Kapıları - İstanbul Yangın Kapısı ve Yangın Kapısı İmalatı Hakkında Bilgiler Kapsamaktadır.
Yangın kapılarının işlevsel özelliklerinin yerine getirilmesi için nitelikli yapım koşuldur. Bazı şirketler niteliksiz ve sertifikasız yapım yaptıklarından dolayı ucuz yangın kapısı satışı yapabilmektedir. Bu mahsullerin bina içerisinde çıkabilecek yangınlarda işlevsel olarak noksan kalacakları unutulmamalıdır. Ucuz mahsul almak için niteliksiz mahsulleri seçim etmek son derece yanlıştır. Bina içerisinde çıkan yangınlarda yangın kapıları çok ehemmiyetli hale gelmektedir. Yangın ve eşi değişik acil vaziyetlerde bina tehlikesiz bir biçimde terk etkenin yolu yangın kapılarından geçmektedir. Sıradan çıkış kapılarına göre çok daha sağlam ve tehlikesizdir. Çok katlı tüm binalarda yangın kapıları bulunmak zorundadır.


Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔