KOÇTAŞ KAPI KAPI MODELLERİ VE FİYATLARI

22:47
 ÇELİK KAP MODELLRİ

ODA KAPISI MODELLERİ 
AKORDİYON( KATLANIR ) KAPI 
Kapılar, hayat alanlarının girişinde yer alan, iç mekanla dış mekanı, konut ya da çalışma mekanlarındaki değişik işlevlere sahip kısımları birbirinden ayıran ve sizleri olduğu gibi davetlilerinizi de ilk karşılayan parçalardır. Unutmayalım ki kapılar mekanın dekorasyonuna da dahildir, dolayısıyla göze hitap eden yapıda olmalıdırlar. Kapı tercihinde doğru seçimler yaparak konutunuzun dekorasyonunu şık bir değişle bitirebilirsiniz.

Konutlarınızı Hoşlaştıracak Kapı Modelleri Nelerdir?


İşlevleri gereği bir konutun en esas parçalarından olan kapılar, konutu dış dünyadan ve konutun odalarını birbirinden ayırır.  Konutuniz için kapı tercihi yaparken, öncelikle kapının modeline ve imalinde kullanılan malzemeye karar vermelisiniz. İç ve dış kapılar için seçim edebileceğiniz değişik alternatifler mevcuttur.

İç kapılar; ahşap, lake, laminant, melamin, membran, MDF, PVC gibi değişik malzemeler kullanılarak üretilebilir. Kullanılan malzemenin niteliği, kapının ağırlığını ve dış etmenlere karşı dayanıklılığını tanımlayacaktır. Konut içerisindeki ses ve ısı yalıtımında da yeniden iç kapıda kullanılan malzeme ehemmiyetli rol oynar. Ahşap kaplama daha basmakalıp bir çözümken, laminant, melamin ve öteki plastik cinsi malzemelerle yapım edilen kapılar günümüzde giderek yaygınlaşmaktadır. Kapı modelleri değişik malzemelerin üzerine uygulanabilir. Amerikan kapılar; en yaygın kullanılan modellerdendir. Ağırlıkla melamin ya da MDF oturum üzerine uygulanır. Hafif, pratik ve ekonomik bir seçimdir. Aynı zamanda seri imalata uygun olduğu için basitçe temin edilebilir ve basit monte edilebilir. Basit arınılabilir. Sırçalı kapılar; ahşap, MDF ya da melamin gibi değişik malzemeden oluşan bir kapı oturumuna sırça bir parçalama ilave edilmesiyle oluşur. Bu sırça parçalama sadece kapının üst kısmında yer alabileceği gibi boydan boya da olabilir. Özellikle ufak odalarda ve dar alanlarda, genişlik ve rahatlık algısı yaratmak için seçim edilebilir. Sabreder kapılar; aynı zamanda akordeon kapı olarak da adlandırılır. Daha çok PVC malzeme üzerine uygulanan bu modeller, evini kısımlara ayırırken yerden de tasarruf etmek isteyenler için idealdir. Yanlara doğru sabrederek açıldığından, içe ya da dışa doğru ek bir alana gereksinim dinlenmeden kullanılabilir. Dış kapı tercihinde güvenlik ve sağlamlık en ehemmiyetli kriterlerdir. Sağlam bir kapı hem uzun ömürlü hem de dışardan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı olmalıdır. Çelik kapılar, özellikle konutların dış kapısı olarak 

Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔