Koçtaş Çelik Kapı Fiyatları

03:51
Koçtaş çelik kapı fiyatları standart üretim olduğu için uygun fiyatlıdır. Sonuç olarak al tak mantığındadır.
Alınan bu kapı evinize uygun olup olmadığını tespit etmek oldukca zor olsada. elinizdeki kapının kanat ölcüsünü alın ve koçtaşta bulunan çelik kapının kanat ölçüsü ile bir nepze olsun doğruluk payı olur. Koçtaş' ın internet sitesinde çelik kapı ile ilgili tek sağ ve sol yön olacağı hakkında bilgi bulunmaktadır. Bu bilgiye göre bu yorum yapılmaktadır.

Koçtaş çelik kapı  Modelleri





Çelik Kapılar

Çelik maddesi ile sağlamlığı artırılmış ve kuvvetlendirilmiş olan kapı çeşitlerine çelik kapı ismi veriliyor. Son yarıyıllarda hemen hemen her konutta bir lüzum haline dönüşen çelik kapılar konut güvenliği mevzusunda ehemmiyetli katkılar sağlıyor. Çelikderi levha ve saclarla daha korunaklı hale getirilen modeller uygun imalat ve kurulum standartlarına sahip olduğunda bütün güvenlik hizmeti sunuyor. Kurulumunun mevzunun uzmanları tarafından yapılması gereken mahsuller böylece işlevini bütün olarak yerine getiriyor ve hırsızların konuta girişini önlüyor. Çelik kapılar her konuta en uygun alternatifleri harcayıcılarla buluşturuyor.

Tüm Teçhizatlarıyla Birbirinden Sağlam Çelik Kapı Modelleri


Birbirinden değişik bir hayli renk ve desen özelliğine sahip olan çelik kapı modelleri Lexa Çelik ve Kale Çelik gibi markaları sunduğu  mahsul alternatifleri arasından basitçe seçilebiliyor. Kabartma laminantla kaplı olan mahsuller kahverengi, toprak, beyaz veya birden çok renkli alternatifleri ile tüm gereksinimlere yanıt veriyor. 180 derece görüş açısı bulunan  dürbünler ile dışarıdan gelen ziyaretçileri hakimiyet edebilmek basitleşiyor. Adaleye ve kanat ayrıntıları değişmez boya ile boyanabilme opsiyonu olan mahsuller monoblok kilit sistemi ile bütün güvenlik özelliklerini ortaya koyuyor. Menteşe kısımları güvenlik pimleri ile zenginleştirilen çelik kapılar emniyet kelepçesi ile daha emniyetli bir kullanıma imza atıyor.

Çelik Kapı Satın Alırken Dikkat Faktörüz Gerekenler Nelerdir?


Çelik kapılar arasından tercihinizi yapmadan evvel dikkat faktörüz gereken şeylerin başında güvenlik mevzusu geliyor. Sertifikalı mahsuller çelik kapıların uzman takımlar tarafından hakimiyet edildiği ve onaylandığı anlamına kazanç. Türk Standartları Enstitüsü dokümanı veya Avrupa Birliği sertifikası olan çelik kapıları seçim etmek gerekiyor. Güvenlik sertifikasında 1'den 6'ya kadar olan maddelerden 1 en basit 6 ise en güç açılan kapı olarak derecelendiriliyor. Bu vaziyette mahsul satın alırken güvenlik derecesine bakmak da ehemmiyet taşıyor. Çift contalama sistemi olan çelik kapılar hengame ve ses geçirmiyor. Ayrıca toz ve böceklere karşı da aktif koruma sağlıyor. Çelik kapı satın alırken güvenliğe öncelik verilmesi sonrasında model tercihi yapılması nasihat ediliyor. Çelik kapı modelleri ve maliyetleri pek çok özelliğe bağlı olarak farklılık gösteriyor. Artan güvenlik özellikleri ile beraber çelik kapı maliyetleri de yükseliyor.

En sağlam malzemeli çelik kapılar bütçe arkadaşı maliyetlerle Koçtaş'ta sizleri bekliyor. Bütün güvenlik sağlayan nitelikli mahsulleri hemen şimdi online alıveriş basitliğiyle araştırarak sepetinize ilave edebilirsiniz.



Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔