Yangın Çıkış Kapısı ve Yangın çıkma Sebepleri

15:19

Yangın Çıkış Kapısı en kısa sürede bir ortamdan kaçış yapmanıza olanak sağlayan nitelikli kapıdır. Temel Amaç Yangın Kapıları yangına dayanıklı olmasıdır. İkinci olarak en kısa sürede çıkış   Neden Türkiye de Yangınlar fazla olmaktadır. Türkiye ile alakası olmayan bir konudur. Tüm Dünyada her gün yüzlerce yangın çıkmaktadır. Yangının Çıkma nedenleri iş kazası, Teknik arza ve doğal nedenler olarak üçe ayrılmaktadır. İş kazası ile çıkan yangınlara örnek vermek gerekirse Kaynakçı  sıçrayan alevler yangına neden olmaktadır. Böyle bir iş kazası tedbirsizlikten kaynaklanmaktadır. Bu tarz olayların oluşmaması için en kısa sürede önlemlerin alınmasında yarar vardır. Aksi halde her zaman söylemiş olduğumuz gibi can ve mal kaybı ile sonuçlanmaktadır.Tüm dünyada yaşanan bu iş kazaları en aza indirmek için iş güvenliğinin ve Konusunda uzman iş güçünün iş yapması gerektiğini bilmeliyiz. Aks taktirde bir ok sıkıntılar ile karşılaşabiliriz. Bu sıkıntılardan kurtulmak için kesinlikle gerekli kurallara uymalıyız.
yapmanızı sağlamasıdır. En çok Yangın Kapılarında Panik bar kullanılmaktadır. Yangın kapısında belirgin olarak 120 Dakikalık sertifikalı kapılar tercih edilmektedir. Firmamız İstanbullun en iddialı Yangın Çıkış Firmasıdır.
Teknik arza Kaynaklı Yangınlar
Teknik arza denildiği zaman örneğin elektrik hattının yanlış ve gerekli uygun malzeme yerine kalitesiz ve yetersiz malzeme kullanılmasından kaynaklı yangınlar çıkmaktadır. Örneğin 25 volt ile 250 volt için aynı elektrik kablosu kullanmak mantık dışı ve teknik arzalar oluşturmaktadır.
Doğal Yöntemlerden çıkan yangınlar.
Doğal olarak yıldırım ve fazla güneş ısınlarından çıkan yangınlar olarak nitelendirmek daha uygun olacaktır. Doğal sebep destekte bu yangıların başında tekbirsiz ihmalkar gelmektedir.  Doğada bırakılan cam parçalarına vuran güneş ışınları kurumuş olan yaprakların alev amasını ve istenmeyen doğal yangınların çıkmasında sebep olmaktadır. Sizde Doğada öp ve artıklarınızı dışarı atmayınız.

Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔