120 Dakika Sertifikalı Acil Çıkış Kapısı

05:18

                                 

Yangın anında yangın çıkan ortamla ilişkiyi kesebilecek niteliklerde üretilmiş acil çıkış kapıları ile doğal afet esnasında can ve mal kaybını en aza indirmek mümkündür. Her türlü kamusal veya özel mülkiyetlerde İç İşleri Bakanlığı'nın, Sivil Savunma Kanunları gereğince yangın kapıları ve yangın esnasında kullanılabilecek aksesuar bulunması kanunlaşarak zorunlu hale getirilmiştir. RED DOOR bu yükümlülükler gereğince;


Yangına müdahale konusunda en büyük yardımcı olan yangın kapısı pek çok özel durum düşünülerek geliştirilmektedir. Yangının çıktığı ortamla ilişkiyi keserken, en az can kaybıyla yangın alanından uzaklaşmanızı sağlamaktadır. Yangın alanında içe ve dışa açılım seçenekleri bulunurken, dışardan kapalı olsa bile içeriden açılabilen Yangın Kapı Sistemleri opsiyonlu olarak acil durumlarda kullanılabileceğiniz panik kolları ile kolaylık sağlamaktadır. Kapıların açık kalması riskine karşı yaylı güvenlik sistemler ile kapılarda kapanma güvenliği sağlanabilmektedir. Isıya dayanıklı malzemelerden üretilen Acil Çıkış Kapıları 30-60 ve 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklılık gösteren çeşitli opsiyonlarda hizmetinize sunulmaktadır. Sıcaklık sayesinde genleşen yangın kapıları özel geliştirilen contalar sayesinde dumanı asla sızdırmayacak şekilde geliştirilmiştir. İstenildiği takdirde duman sızdırmazlığı için kapı altı ekstra güvenlik sağlanabilmektedir. Tek veya çift kanatlı olabilen Acil çıkış kapıları kullanıldığı alanda olan nüfus yoğunluğuna göre belirlenmelidir. Geniş geçiş alanın ihtiyaç olduğu iş merkezleri, hastane, alışveriş merkezi, kamu kuruluşları gibi alanlarda Çift Kanatlı Yangın Kapısı kullanılmalıdır. Bulunan yapının fiziksel ve beşeri özellikleri göz önünde bulundurularak binaya en uygun kasa tipleri kullanılırken, REDDOOR sizin isteğinize göre çeşitli renk seçenekleriyle estetik açıdan da zevklerinize uygun olarak kapılarınızı en titiz ve özel şekilde hazırlar.
Yeni yasalar gereği her yapıda bulunması gereken Yangın Kapı Sistemleri; özel mülkiyet veya kamusal kuruluşlarda yapının hacmi ve özellikleri göz önünde bulundurularak ve belirli kriterler zorunlu kılınarak Yangın Kapıları kullanılmaktadır. Konutlarda, hastanelerde, iş ve alışveriş merkezlerinde, özel iş yerlerinde, okullarda, gösteri merkezlerinde, sinema veya tiyatrolarda ve buna benzer birçok kuruluşta kullanım alanı zorunludur. Yangın Kapı Sistemleri imalatı ile RED DOOR birçok yaşam alanında güven dolu zamanlar geçirmenizi sağlamaktadır. Bir çok olası ihtimal göz önünde bulundurularak istekleriniz doğrultusunda, REDDOOR mühendislerince özel olarak tasarlanan Acil Çıkış Kapıları ile sizde kendiniz ve çevrenizin güvenliği için üretilmektedir.


Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔