İstanbul Panik Bar Fiyatları

01:48
Panik bar yangın çıkış kapısı üzerine takılan özel bir kilit mekanizmasıdır. Temel amacı bulunduğunuz bina veya yapıdan en kısa sürede çıkış yapmanızı sağlamaktır. Bu amaca hizmet eden panik barın sık sık bakımının yapılması arzalanmış ise değiştirilmesi gereklidir. Yangın'nın ne zaman nerede çıkacağı belli olmayan bir olaydır. bu sebepten dolayı yangın kapısın panik bar mekanizması konusunda uzman kişiler tarafından gözden geçirilmelidir.

Panik Bar Fiyatları

Firmamız yangın kapısı satışı yaptığı için uygun fiyatlı panik bar satışı yapmaktadır. İstanbulun en iddalı panik bar fiyatı ile tanışmak için iletişime geçmeniz güncel fiyat bilgisini almanız yeterlidir.

Neden Bizde Ucuz;

Tabiri caizse biz direk yüklü alımlar yaptığımız için ucuz alıp ucuz satıyoruz. Tükiyenin dört bir yanına yangın kapısı gönderimi yaptığımız gibi panik bar, yaylı menteşe ve duman contasıda satışı yapmaktayız.

İstanbul Yangın Kapısı Fiyatları 

Firmamız üretimdeki teknoloji ve belgeleri ile kendini ıspatlamış bir firmadır. Yangın Çıkış kapılarındaki düşük insan güçü ile fazla üretim ile bazı maliyetlerin önüne geçmiş bir firmayız. Amacımız türkiye'nin ve dünyanın en önemli acil çıkış kapısı üreticisi olmaktır.
Yagın Merdiveni üzerine takılan kapılarınızın sertifikalı olmasına dikkat gösterin. Bu sertifika yangın kapısı'nın yangın anında kaç dakika yangına dayanacağı ile ilgili bilgi vermektedir.

 

Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔